AP

AP

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
ap

President Putin and his driver were on their way to Kyiv in a car when all of a sudden they hit a pig near a farmhouse, killing it instantly.
Putin told his driver to go up to the farmhouse and explain to the owners what had happened. About one hour later Putin sees his driver staggering back to the car with a bottle of Horilka (Ukrainian vodka) in one hand, a cigar in the other and his clothes all ripped and torn.
"What happened to you?" asked Putin.
"Well, the farmer gave me the Horilka, his wife gave me a box of cigars and their 19-year-old and 21-year-old daughters made mad passionate love to me simultaneously."
"My God, what did you tell them?" asks Putin.
The driver replies, "I´m president Putin´s driver, and I just killed the pig."

Zdroj: Andrew Urban, Chris McLeod: Zelensky.
 
tmiro
tmiro | 11.5.2022 17:50

Putin náhle zomrel a išiel do pekla. O 100 rokov dostal opušťak ma 1 deň. Objaví sa v Moskve na červenom námestí. Zájde do baru, objedná si vodku a pýta sa barmana.

Krym naš?
Naš.
Usmieva sa.
Luhansk naš?
Naš.
Kyjev naš?
Naš.

Spokojný sa pýta: koľko platím?
100 hrivien.


AP
AP | 11.5.2022 19:34

Jop, ten je tiež dobrý. :)
Ešte by sa dal inovovať jeden starší.
Putin zavíta do moskovského holičstva, aby si dal ostrihať vlasy* a len čo sadne do kresla, holič sa ho začne vypytovať na vojnu v Čečensku. S každou ďalšou otázkou je Putin čoraz podráždenejší až nakoniec vybuchne:
"Prečo sa ma pýtate všetky tieto veci o Čečensku? Bojíte sa? Máte nejaký problém?"
"Nie, nie," odpovedá mu holič. "Ide len o to, že vždy, keď poviem slovo 'Čečensko', tak sa vám zježia vlasy a mne sa potom ľahšie upravujú."

* vtedy tam ešte niečo mal.


ph
ph | 11.5.2022 21:31

Putin si chce pozriet situaciu na bojisku. Sadne do lietadla a necha sa odviest nad nepriatelske pozicie. Ked putin zaspi, pilot si vravi, ze sa nenecha zostrelit, zobudi putina nad vlastnymi poziciami. Ten sa pozrie z okna a vravo, este tyzden a je po nich...
Stary vtip z 2.sv.vojny


Nathanael
Nathanael | 12.5.2022 10:58

To prvé bolo ešte o Hitlerovi, keď utekal na konci vojny a zrazili psa. Šofér zahlásil: "Heil Hitler, ten pes je mŕtvy..."


AP
AP | 12.5.2022 13:01

Aj opušťák z pekla je zrejme upravený a pôvodne tam bol Hitler, načo vymýšľať nové, keď stačí zmeniť obsadenie. :D

Demokrat, komunista a Putin vystupujú s prejavmi na predvolebných mítingoch. "Voľte mňa a budete žiť ako v Amerike," sľubuje demokrat. "Voľte mňa a budete žiť ako v Sovietskom zväze," hovorí komunista. "Voľte mňa a budete žiť," sľubuje voličom Putin.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader